Koska minulla ei ole tällä hetkellä mitään erikoisenpaa tekemistä, niin voisin vaikka kertoa mitä aion tehdä isona... Mikä periaatteessa on hyvä kysymys... Minulla ei ole aavistustakaan, mitä aion tehdä koulun jälkeen. Toisaalta voisin lähteä opiskelemaan, mutta mitä jos en pääsekkään minnekään? :s Mitäs sitten?

1.) Menen kauppaan töihin ja yritän opiskella Kansalaisopistolla joitakin kursseja?  Joudun asumaan vanhassa talonröttelössä, mettäpuskassa koska rahat ei riitä ja näin joudun tekemään kahta työtä, jotta saan laskut maksettua. Teen tätä 3 kk ja todenäköisesti vaivun sen jälkeen syvään epätoivoon ja käperryn nurkkaan miettimään, kuinka *erseestä elämäni on.

Siinä oli ensimmäinen vaihtoehto. Tässä seuraa toinen:

2.) Pääsen jatko-opiskelemaan ja valmistun 4 vuoden päästä ehkäpä kuvataiteiliaksi tai medianomiksi? Pääsen töihin, ostan talon ja koiran. Musta tulee kuuluisa ja kaikki kadehtii. Elän näin koko loppuelämäni, kunnes ratkean ryyppäämään ja kuolen lopulta sairaalassa maksan poksahdettua.

Nojjaaa, molemmat kuulostaa kieltämättä ihan hyviltä vaihtoehdoilta... Mutta toivon silti ettei kumpikaan toteutuisi. :D Kuka tietää mitä elämä tuo tullessaan? Ehkäpä se mun Tylypahkan kirjettä tuova pöllö on sittenki syöty... Tyypillistä tuuriani. ;<